Microsoft

Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei s-a înrolat în programul DreamSpark derulat de Microsoft.
Prin acest program Microsoft doreşte să îşi promoveze produsele software în mediul academic, astfel încât după terminarea studiilor, specialiştii în IT să stăpânească tehnologiile Microsoft şi să le poată aplica cu succes în mediul business.
Produsele oferite de Microsoft spre utilizare acoperă o paletă largă de aplicaţii care include următoarele titluri, dar nu se limitează la acestea:
– Microsoft Windows 8/7
– Microsoft Visual Studio
– Microsoft Visio
– Microsoft SQL Server
– Microsoft Expression Studio
Lista completă poate fi consultată la http://msdn62.e-academy.com/udo_calc
Programul DreamSpark derulat în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei se adresează tuturor studenţilor înscrişi la una din formele de învăţământ derulate de aceasta: licenţă, master sau doctorat.
Un student înscris în programul DreamSpark îşi pierde statutul de membru în momentul în care nu mai este student.
Pentru a deveni membru un student trebuie să completeze şi să semneze formularul de înscriere după ce a luat la cunoştinţă de clauzele prezente în acest contract.
Statutul de membru DreamSpark permite descărcarea oricărei aplicaţii oferite de Microsoft prin intermediul platformei web.
Modul de accesare a acestei platforme va fi comunicat studentului prin mail după completarea şi semnarea formularului de înscriere şi înmânarea acestuia administratorului de program.
Din momentul în care un student îşi pierde statutul de membru nu mai poate descărca aplicaţii noi sau actualizări ale acestora, dar poate folosi în continuare software-ul descărcat anterior, în condiţiile enunţate în formularul de înscriere.
Pe scurt aplicaţiile oferite aici se pot folosi doar în scop personal, necomercial şi fără a furniza aceste aplicaţii altor persoane.
Pentru a te înscrie completează formularul de mai jos. Vei primi pe mail contractul tău pe care va trebui să îl tipăreşti în două exemplare din care unul va fi înmânat administratorului de program, în timp ce al doilea va rămâne studentului.
După procesarea formularului de către administrator vei beneficia de toate facilităţile oferite de Microsoft prin acest program.

Nume:
Număr matricol:
Specializare:
An de studiu:
E-mail:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *